Ce sunt tichetele cadou?

Tichetele cadou sunt bonuri de valoare tipărite sau sub formă de card, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

Care sunt tichetele cadou acceptate de noi?

Toate tipurile de tichete cadou, SodexoUp Chèque Vacances și Edenred, tipărite sau sub formă de card.

Sodexo
Up Chèque Vacances
Edenred
Cum obții aceste tichet cadou?

Primești tichetele cadou de la compania unde lucrezi, în cazul în care angajatorul tău dorește să-ți ofere aceste beneficii.

Tichetele cadou se acordă conform Legea nr. 193/2006, Codul Fiscal Conform Legii nr. 227/2015 privind acordarea tichetelor cadou şi a normelor metodologice tichetele cadou au rolul de a motiva angajati si a creste stabilitatea si performanta echipei tale, poti oferi tichete cadou si cu alte ocazii precum: Ziua Nationala, ziua companiei, Mos Nicolae, 1 mai etc. In aceste situatii, beneficiezi de scutire de contributii sociale indiferent de valoarea oferita. Este important sa precizezi valoarea acordata si evenimentul in contractul colectiv de munca sau in regulamentul intern. Economia pe care o faci cu tichete cadou comparativ cu acordarea de numerar este de pana la 37% din bugetul alocat.

Până când sunt valabile tichetele cadou?

Tichetele cadou sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, să fie validate în perioada de valabilitate!

Să-ți rezervi cazarea prin noi, cu tichete cadou, pentru că:

 • Îți punem la dispoziție mai multe unitati de cazare.
 • Va ajutăm cu profesionism în alegerea potrivita, precum și în efectuarea rezervării, și în trimiterea voucherelor.
 • Noi îți garantam direct pretul cel mai mic, iar în cazul în care finalizezi rezervarea, și ne transmiți voucherele de vacanță, că vei beneficia de serviciile solicitate la fața locului.

Cum poți utiliza tichetele cadou prin noi?

 • Trimite solicitare/rezervare telefonic sau prin formularul de contact, menționând din start, că vei achita cu vouchere de vacanță.
 • Alege una din pensiunile noastre, mergi la butonul Rezerva acum, alege camera sau camerele dorite, la modalitatea de plata bifezi ca vrei sa platesti cu vouchere de vacanta, rezervarea va fi efectuata in sistemul nostru automat cu toate detaliile tale iar rezervarea va fi sigura 100%.
 • După rezervarea reușită, trimite tichetele cadou către noi!

Cum să trimiți tichetele cadou către noi?

 1. Trimitere prin curier (ex. FAN CourierUrgent Cargus), la adresa:
  ANADAVTUR INTERPREST SRL, 106100 Sinaia, Str. Rascoalei 1907, Nr. 9.
 2. Trimitere prin prioripost (!), de la orice oficiu poștal din România, la adresa:
  ANADAVTUR INTERPREST SRL, 106100 Sinaia, Str. Rascoalei 1907, Nr. 9.

Numărul nostru de telefon (de dat curierului / de sunat în legătură cu tichete): 0741012129.
Scrie pe plic numărul rezervării!

Ce se întâmplă dacă valoarea tichetelor nu corespunde cu suma finală a rezervării?

 • Dacă valoarea voucherelor este mai mare decât valoarea rezervării, solicită servicii suplimentare până la valoarea voucherelor, sau pot ramane in cont sub forma de fisa cont.
 • Dacă valoarea voucherelor este mai mică decât valoarea rezervării, vei plăti diferența la faţa locului.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne trimiți un e-mail la adresa pensiuneacodrului@gmail.com, sau sună-ne la numărul 0741012129, iar eu proprietarul va stau la dispoziție.


Termeni şi condiţii speciale aferente rezervărilor cu Tichete cadou:
1. Valorificarea tichetelor „Sodexo „, „Up Chèque Vacances”, „Edenred ” este efectuată de către ANADAVTUR INTERPREST S.R.L.
2. În cursul procesului de rezervare, ANADAVTUR INTERPREST S.R.L informează Utilizatorul legat de modalitatea și pașii valorificării tichetelor.
3. Tichetele trimise către ANADAVTUR INTERPREST S.R.L nu pot fi restituite. În cazul în care o rezervare este nereușită și Utilizatorul nu beneficiează de serviciile unității de cazare, atunci valoarea Tichetelor va fi rambursată Utilizatorului în forma unui voucher de la ANADAVTUR INTERPREST S.R.L. Rambursarea valorii Tichetelorlor este efectuată luând în considerare condițiile de anulare a cazării (ex. avansul nu se rambursează, diferența se achită înainte de sosire, etc.).
4. Voucherul emis de ANADAVTUR INTERPREST S.R.L poate fi utilizat în oferta vilacodrului.ro, la unitățile de cazare marcate ca atare, în cursul unui an de la data emiterii. Voucherele ANADAVTUR INTERPREST S.R.L care nu sunt utilizate (valorificate), își pierd valoarea după un an.
Termeni şi condiţii generale pe link-ul: vilacodrului.ro/termeni-si-conditii