Ce sunt tichetele de vacanță?

Tichetele de vacanță (numite și „vouchere de vacanță”) sunt bonuri de valoare tipărite sau sub formă de card, cu care poți cumpăra diferite servicii turistice (cazare, masă, programe) în România pentru tine și familia ta.

Care sunt voucherele de vacanță acceptate de noi?

Toate tipurile de vouchere de vacanta, Sodexo Voucher de vacanță, Up Chèque Vacances și Edenred Voucher Vacanța, tipărite sau sub formă de card.

Sodexo Voucher de vacanță
Sodexo
Up Chèque Vacances
Up Chèque Vacances
Edenred Ticket Vacanța
Edenred

Cum obții aceste Vouchere?

Primești voucherele de vacanță de la compania unde lucrezi, în cazul în care angajatorul tău dorește să-ți ofere aceste beneficii.

Voucherele de vacanţă se acordă conform Ordonanţei de Urgenţă nr.8/2009 publicată în Monitorul Oficial nr.110/24.02.2009, completată de Legea 173/2015 privind aprobarea OG 8/2014 pentru modificarea unor termene prevazute in OUG 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanță şi a normelor metodologice Voucherele de vacanţă au rolul de a oferi salariaţilor o perioadă de odihnă în care aceştia să îşi poată reface capacitatea de muncă şi să îşi îmbunătăţească productivitatea.

Până când sunt valabile voucherele de vacanță?

Voucherele de vacanță sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, să fie validate în perioada de valabilitate!

Să-ți rezervi cazarea prin noi, cu vouchere de vacanță, pentru că:

 • Îți punem la dispoziție mai multe unitati de cazare.
 • Va ajutăm cu profesionism în alegerea potrivita, precum și în efectuarea rezervării, și în trimiterea voucherelor.
 • Noi îți garantam direct pretul cel mai mic, iar în cazul în care finalizezi rezervarea, și ne transmiți voucherele de vacanță, că vei beneficia de serviciile solicitate la fața locului.

Cum poți utiliza voucherele de vacanță prin noi?

 • Trimite solicitare/rezervare telefonic sau prin formularul de contact, menționând din start, că vei achita cu vouchere de vacanță.
 • Alege una din pensiunile noastre, mergi la butonul Rezerva acum, alege camera sau camerele dorite, la modalitatea de plata bifezi ca vrei sa platesti cu vouchere de vacanta, rezervarea va fi efectuata in sistemul nostru automat cu toate detaliile tale iar rezervarea va fi sigura 100%.
 • După rezervarea reușită, trimite voucherele de vacanță către noi!

Cum să trimiți voucherele de vacanță către noi?

 1. Trimitere prin curier (ex. FAN CourierUrgent Cargus), la adresa:
  ANADAVTUR INTERPREST SRL, 106100 Sinaia, Str. Rascoalei 1907, Nr. 9.
 2. Trimitere prin prioripost (!), de la orice oficiu poștal din România, la adresa:
  ANADAVTUR INTERPREST SRL, 106100 Sinaia, Str. Rascoalei 1907, Nr. 9.

Numărul nostru de telefon (de dat curierului / de sunat în legătură cu tichete): 0741-012-129.
Scrie pe plic numărul rezervării!

Ce se întâmplă dacă valoarea voucherelor nu corespunde cu suma finală a rezervării?

 • Dacă valoarea voucherelor este mai mare decât valoarea rezervării, solicită servicii suplimentare până la valoarea voucherelor, sau pot ramane in cont sub forma de fisa cont.
 • Dacă valoarea voucherelor este mai mică decât valoarea rezervării, vei plăti diferența la faţa locului.

Mai ai întrebări?

Nu ezita să ne trimiți un e-mail la adresa pensiuneacodrului@gmail.com, sau sună-ne la numărul 0741-012-129, iar eu proprietarul va stau la dispoziție.


Termeni şi condiţii speciale aferente rezervărilor cu Vouchere de vacanță:
1. Valorificarea voucherelor „Sodexo Voucher de vacanță”, „Up Chèque Vacances”, „Edenred Voucher de  vacanța” este efectuată de către ANADAVTUR INTERPREST S.R.L.
2. În cursul procesului de rezervare, ANADAVTUR INTERPREST S.R.L informează Utilizatorul legat de modalitatea și pașii valorificării Voucherelor.
3. Voucherele trimise către ANADAVTUR INTERPREST S.R.L nu pot fi restituite. În cazul în care o rezervare este nereușită și Utilizatorul nu beneficiează de serviciile unității de cazare, atunci valoarea Voucherelor va fi rambursată Utilizatorului în forma unui voucher de la ANADAVTUR INTERPREST S.R.L. Rambursarea valorii Voucherelor este efectuată luând în considerare condițiile de anulare a cazării (ex. avansul nu se rambursează, diferența se achită înainte de sosire, etc.).
4. Voucherul emis de ANADAVTUR INTERPREST S.R.L poate fi utilizat în oferta vilacodrului.ro, la unitățile de cazare marcate ca atare, în cursul unui an de la data emiterii. Voucherele ANADAVTUR INTERPREST S.R.L care nu sunt utilizate (valorificate), își pierd valoarea după un an.
Termeni şi condiţii generale pe link-ul: vilacodrului.ro/termeni-si-conditii